View Full Version : Ground Zero of ???



dletourneau
05-10-2006, 11:35 AM
Quick Question.

Some caches say to start at ground zero for a particular city and then add to the co-ordinates.

How do I find the ground zero coordinates for a given town?

TIA

Trezurs*-R-*Fun
05-10-2006, 11:50 AM
Quick Question.

Some caches say to start at ground zero for a particular city and then add to the co-ordinates.

How do I find the ground zero coordinates for a given town?

TIA


Log on onto Geocaching.com then goto your "account" page then select "update home coords" on the right handside of the page. Then enter the zip code for the town of Ground Zero and it should give you the correct coordinates that you'll need.

Good Luck and don't tell anybody where you got this information....LOL..

Happy Caching!!!!!

dletourneau
05-10-2006, 11:55 AM
Log on onto Geocaching.com then goto your "account" page then select "update home coords" on the right handside of the page. Then enter the zip code for the town of Ground Zero and it should give you the correct coordinates that you'll need.

Good Luck and don't tell anybody where you got this information....LOL..

Happy Caching!!!!!
Thanks, your secret is safe with me.

Sabby
05-10-2006, 04:21 PM
I suggest that you check the ZIP code for the city first. There may be more than one. That makes finding it more fun!!!