View Full Version : Cache Stat box



Cache Maine
12-31-2004, 02:31 PM
Can someone explain to me how to put the cache stat box (found/hidden box from gc.com) into a signature line or avatar? I can't seem to pull it out of the source.

Thanks.

Haffy
12-31-2004, 05:17 PM
Try asking Bruce aka WhereRwe? ,that's what he uses, I'm sure he would let you know.

Cache Maine
12-31-2004, 05:21 PM
Thanks Haffy. Bruce already PM'ed me for more info on what exactly I needed.

WhereRWe?
12-31-2004, 05:50 PM
Glad to be of assistance. :D