View Full Version : City Navigator & Topo

08-06-2008, 05:08 PM
On a Garmin 76CS how do you switch between City Navigator and Topo?


08-06-2008, 07:16 PM
Here's a link to an old thread about this, maybe you can send a personal message to these guys? Good luck!

08-07-2008, 12:22 AM
I think I have this correct.

Go to your map page > Hit the menu key > Setup Map > Enter > Menu

you then have the option to show or hide whatever maps you have in the unit.

There may be another way, but that work for me on my 60CSx and it should be the same for the 76.