Page 1 of 10 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 97

Thread: Logo for cache pages

  1. #1
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Bangor, ME
    Posts
    6,061

    Default Logo for cache pages

    I did gain some ideas from the MGA - why aren't we promoting this site on our cache pages?

    So, to answer that I posted the image below in the photo gallery. In the first comment, I added instructions and HTML code which you can cut an paste onto your cache pages which will give you a clickable image.

    Instructions are here


  2. #2
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Central, Maine
    Posts
    604

    Default

    Great idea...and now we will call YOU the guru!! Seriously, we should promote ourselves and this should help. UHHH...have you tried this Dave?

  3. #3
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Brewer,ME
    Posts
    2,575

    Unhappy Bummer

    I tried one and it isn't displaying the image
    Happy Trails!
    Yeah it's a Jeep thing!


  4. #4
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    stonington me
    Posts
    784

    Default

    Quote Originally Posted by Mainiac1957
    I tried one and it isn't displaying the image
    waaahhh, me too!
    "life is short...make a mess of it!"

  5. #5
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bangor, ME
    Posts
    3,961

    Default

    yeah, mine didn't work either, thought maybe i would have a different cut and paste method... I'll just save the image to my photobucket.
    Once the game is over, the king and the pawn go back in the same box.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bangor, ME
    Posts
    3,961

    Default

    i think i figure it out!! there's a check box you have to click... it says the descriptions below are in HTML
    Once the game is over, the king and the pawn go back in the same box.

  7. #7
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bangor, ME
    Posts
    3,961

    Default

    ... but the pic didn't show up
    Once the game is over, the king and the pawn go back in the same box.

  8. #8
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bangor, ME
    Posts
    3,961

    Default

    yeah, i just changed the image source to my photobucket page and it works.... so that just means that the image url is wrong...

    Once the game is over, the king and the pawn go back in the same box.

  9. #9
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Bangor, ME
    Posts
    6,061

    Default

    hmm, they work find on my cache pages. I linked to an image on gc.com in my old470 cache, maybe it only works on my pages. I copuld link it to this site, I was just trying to get gc.com to bear the bandwidth...

  10. #10
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bangor, ME
    Posts
    3,961

    Default

    or if anyone wants to link to my photobucket feel free to do so...

    <p align="center"><a href=
    "<A href="http://www.geocachingmaine.org"><img">http://www.geocachingmaine.org"><img src="http://i81.photobucket.com/albums/j2...07233fcbb5.jpg"
    border="0" alt="PROUD MEMEBER OF GEOCACHINGMAINE.ORG" height=
    "101" width="411"></a></p>

    that should help keep the bandwidth down...
    Once the game is over, the king and the pawn go back in the same box.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •