Page 10 of 10 FirstFirst ... 678910
Results 91 to 97 of 97

Thread: Logo for cache pages

  1. #91
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Starks
    Posts
    323

    Default

    Quote Originally Posted by brdad
    I just tried your code on one of my cache pages temporarily and it worked fine. Perhaps you need to refresh your browser?
    It works fine on my cache pages. I just can't seem to make it work here.

  2. #92
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Bangor, ME
    Posts
    6,058

    Default

    Quote Originally Posted by LaughingTerry
    It works fine on my cache pages. I just can't seem to make it work here.

    Hmm, I just tried that and see now. I'd almost guess gwi is blocking remote images in some cases.

    Theeasiest workaround for this may be to upload the image to one of your cache pages, then link to that image.

  3. #93
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Litchfield, Maine
    Posts
    3,588

    Default

    Quote Originally Posted by LaughingTerry
    <img src="http://home.gwi.net/~tkl/GeoMaine.jpg"> Why can't I make an image work? I put in the URL.
    <img>
    If your trying to put it in a post in this thread it will not work. I have html turn of for this forum.
    Blazing Troll

  4. #94
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bangor, ME
    Posts
    3,961

    Default



    :P
    Once the game is over, the king and the pawn go back in the same box.

  5. #95
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Litchfield, Maine
    Posts
    3,588

    Default

    Quote Originally Posted by Hiram357


    :P
    This is a cleaner looking image here:
    Blazing Troll

  6. #96
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Brewer, Maine
    Posts
    120

    Talking

    Quote Originally Posted by attroll
    This is a cleaner looking image here:
    ROFL -- I think his point was that you said you had HTML turned off, but he was able to post an HTML embedded image.

    -RanMan22

  7. #97
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Litchfield, Maine
    Posts
    3,588

    Default

    Quote Originally Posted by RanMan22
    ROFL -- I think his point was that you said you had HTML turned off, but he was able to post an HTML embedded image.

    -RanMan22
    Yes HTML is turned off but I think using HTML code the first time. This time I think he used the picture link. I may be wrong though. Oh well he got it.
    Blazing Troll

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •