Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Thread: WayPoints

  1. #11
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Bangor, ME
    Posts
    6,061

    Default

    Much better with the crosshair. I checked and coordinates seem to be accurate on my computer.
    DNFTT! DNFTT! DNFTT!

    "The funniest thing about this particular signature is that by the time you realize it doesn't say anything it's to late to stop reading it..."

  2. #12
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Richmond
    Posts
    408

    Default

    Quote Originally Posted by cano View Post
    Yes, but it's not free, is it?
    Nothing in life is Free.....it all costs someone something.

    Mapsource comes w/Garmin's mapping software that many cachers have on their computers. It's a program most will have w/them on a laptop, and quite handy.
    I'm just nuts about geocaching!!

  3. #13
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    [x, y, z, t]
    Posts
    668

    Default

    Quote Originally Posted by squirrelcache View Post
    Nothing in life is Free.....it all costs someone something.

    Mapsource comes w/Garmin's mapping software that many cachers have on their computers. It's a program most will have w/them on a laptop, and quite handy.
    My tool is free, it will not cost you anything. There is plenty of other free software. Air you breath is also free (yet). It's not true nothing in life is free.
    Not everybody has Garmin and who does, it wasn't free I guess
    Moo

  4. #14
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Niskayuna, NY
    Posts
    601

    Default

    Ok but how do I use it. If I put the crosshair on a point and click the point of the box that comes up is miles from where I clicked.

    Am I doing something wrong??




    A house is not a home without a cat.

  5. #15
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    [x, y, z, t]
    Posts
    668

    Default

    Quote Originally Posted by Sabby View Post
    Ok but how do I use it. If I put the crosshair on a point and click the point of the box that comes up is miles from where I clicked.

    Am I doing something wrong??
    What operating system are you using? What internet browser are you using?
    Moo

  6. #16
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Niskayuna, NY
    Posts
    601

    Default

    What operating system are you using? What internet browser are you using?
    Windows Vista home premium and IE8




    A house is not a home without a cat.

  7. #17
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Richmond
    Posts
    408

    Default

    Quote Originally Posted by cano View Post
    ...... Air you breath is also free (yet). .......
    lol....I know a little girl and her parents who would disagree. A bacterial infection that Anyone could get cost her six weeks in the hospital and part of her lung. Even w/good insurance...it was very costly!!

    I'm the oldest of seven, and very frugal...not out of necessity. I've even stood in line for charitable food..... The whole "Free" thing gets old......

    Now if you want to talk about providing for the many........or giving someone a hand-up......instead of a hand-out.....sign me up!
    I'm just nuts about geocaching!!

  8. #18
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Richmond
    Posts
    408

    Default

    Quote Originally Posted by cano View Post
    My tool is free, it will not cost you anything. There is plenty of other free software. ..........
    Thank you for providing another great resource for folks to use. I have close friends that are programmers and encryption freaks. I'm one to appreciate options in life...
    I'm just nuts about geocaching!!

  9. #19
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Bangor, ME
    Posts
    6,061

    Default

    My advice is always free, but you get what you pay for, if you get that much.
    DNFTT! DNFTT! DNFTT!

    "The funniest thing about this particular signature is that by the time you realize it doesn't say anything it's to late to stop reading it..."

  10. #20
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    [x, y, z, t]
    Posts
    668

    Default

    Quote Originally Posted by Sabby View Post
    Windows Vista home premium and IE8
    I see. I just tested it on IE8 and you are right, IE8 is not displaying it properly. My advice is to use a better browser, few of your options are:
    Firefox (http://www.mozilla.com/en-US/firefox/personal.html) Price: Free, open source
    Chrome (http://www.google.com/chrome) Price: Free, open source promised
    Opera (http://www.opera.com/download/) Price: Free, closed source
    Moo

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •